lørdag 20. mars 2010

Begravelsen av mammaDet ble en følelses messig dag, en fin, sermoni i Holmen kirke. Der var det rørende med taler, felespilling av Svein Tore og diktlesing. Så var det tøft å bære mamma ut fra kirken.

Vi kjørte i en lang, lang rekke gjennom askerbygda opp til Asker kirke, det var en flott begivenhet. Alle bilene hadde kors på taket så alle andre biler stoppet opp.

Kisten dro vi på ei vogn bort til graven hvor pappa ligger. Da var vi som en lang mark gjennom Asker kirkegård, der vi gikk. Det var rørende når alle barnenbarn og olderbarn la en rose på kisten hennes. Hun hadde 14 barnebarn og 6 olderbarn. Bildet er fra hun blir senket ned, uff, snufs.....

Så hadde vi en flott samling på Asker museum med bevertning, taler, spilling, sang, diktlesning og sosialt samvær. Det var godt og i mammas ånd, med mye latter og god stemning.

2 kommentarer:

 1. Vakre kranser og bårebuketter var det her.
  En begravelse kan være en fin opplevelse når den foregår i avdødes ånd, og man er mange samlet som var glad i den døde og viser det.
  Men det må være rart når begge foreldre er borte, og man er eldste generasjon plutselig.

  SvarSlett
 2. Veldig bra fortalt,fint.
  Geir

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!