mandag 28. februar 2022

Oppsummering, Februar 2022

 


Utstillingen på Galleri Nysted, Elverum gikk fint!


Fra stol innstalasjonen vår "På tidens reise"
Hadde utrolig mye besøk + 5 omvisninger og 3.skoleklasser fra visuelle kunstfag vg. skole
Så det må vi si oss fornøyd med. 

Noen av mine smykker. Klikk på lenka for å se mer se mer..

 Den savnede søsteren, bok nr 7 av 7 bøker. Kommer det en 8 bok i serien? Var det frtsettelsen hun skrev på rett før hun døde, eller var det noe annet

 Nini Roll Anker "Den som henger i en tråd" En fin klassiker om kvinnesak fra 1935.

     Karl Ove Knausgård "Ulvene fra Evighetens skogen.                                                            

 Violeta av Isabel Allende. En bestemor sin fortelling om familien og livet sitt. 


Modiano "Usynelig blekk"

 Tiller, Carl Frode "Bipersoner" fra 2003






En leilighet i Paris, av Kelly Bowen
En ung kvinne arver en leilighet etter bestemoren sin i Paris, 2017. Hun har aldri hørt om eller sette leiligheten før, hun fikk litt av et sjokk når hun låser seg inn. Den er full av kunstskatter, og vi får høre en historie om kunst, spioner, osv. som vist nok bygger på en sann historie. 


Det ble 8 bøker, det er ok, i forhold til alt annet jeg har drevet med.  
           
Konsert med Tromsø bandet Violet Road, veldig bra


Så, mars kan bare komme med enda mer sol og kos i solveggen.
Gleder meg til våren kommer,  for tomatene er allerede sådd!


12 kommentarer:

  1. Sol, blå himmel og rumpa godt plassert på en madrass i en snøfonn, jeg gleder meg virkelig til våren :) Fine bøker du har lest i februar, jeg har bare lest Ulvene og Den savnede søsteren. Har Allende sin liggende klar, den må jeg få lest i mars.
    Heldige vg.elevene som får gå på utstilling i "arbeidstiden" :)
    Lykke til med neste lesemåned Ingun!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ser lyst på at våren er på anmars. Det ble en del svært ulike bøker denne gangen også. Jeg liker ulike bøker.

      Slett
  2. Åh - du det ser deilig ut med lesing ute i sola!! Kan ikke vente til jeg selv kan sette meg ut og lese. Ikke for det, jeg kunne kanskje lurt meg ut en times tid og to i går, men når sola først dukker opp så er det jo "tusen" ting å gjøre ute... Må-gjøre ute...
    Jeg har - til en forandring - lest ei bok som du har lest :-) Steinbeck er en favoritt blant 1001-bøkene, og Om mus og menn er nydelig. Har du sett den gamle filmatiseringen? Anbefales. Så jordnært. Så vondt. Og trist. Anbefaler også The Pearl (Perlen?). Veldig fin.

    SvarSlett
  3. Ja, mus og menn er fin, det minner litt om Dagdriverne, men viste ikke at mus og menn var filmatisert. Den må jeg finne. Liker Steinbeck, Vredens drue er utrolig bra, leste den til 1001 bøker for et par år siden, også Perlen en nydelig fortelling.
    Håper du får kommet deg ut i sola og hygget deg, vi er inne i en fin årstid. :)

    SvarSlett
  4. Vi har hatt fantastisk vakkert solskinn i noen dager, like vakkert som hele vinteren, som bare var grått i grått, ikke var det. Men hjertet mitt blør når jeg tenker på Putins inntog i Ukraina. Det er forferdelig. Måtte visdommen og styrken til varme mennesker bli sterkere...vi trenger alle fred. Krig er alltid på skuldrene til folket, og de bærer byrden i flere tiår.
    Men jeg vet du vet...(den måtte bare ut)...
    Jeg er glad du har en så fin utstilling. Jeg gratulerer deg. Det første bildet - så vakkert - balsam for sjelen. Tusen takk.
    Jeg leste Fredrik Sjöberg «Russinkungen» eller om den ubetingede hengivenheten til merkelige lidenskaper.
    Klem til deg

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for hyggelig Kommentar Viola, her har vi hatt det fantastisk flott i noen dager og det er herlig at våren er på veg. Rart ingen prøver å få Potin vekk fra hersker-stolen sin, det er forferdelig, det som skjer.

      Slett
  5. Fin oppsummering igjen:)
    Har lest fire av dine (Lucinda, Tiller, Modiano og Steinbeck) og så er jeg i gang med Knausgård. Har bare en pause, siden lydboka måtte leveres inn og jeg må lese litt andre bøker en stund fremover.
    Sola varmer her også, men jeg er jo syk, eller skulle jeg pakket meg inn og satt meg på verandaen en time og lest. Deilig tid fremover nå..
    Ønsker deg en fin mars:)

    SvarSlett
    Svar
    1. God bedring, hold deg i ro og slapp av og kos deg med bøker og annen underholdning på skjerm :)

      Slett
  6. Flott utstilling, Ingunn! Jeg har lest fire av bøkene du har på lista. Steinbeck er fra "fortida", husker jeg slukte han og Nevil Shute en periode. Nå er jeg inne i en slapp lesepeiode, blir mer film og serier. Venter på vår og mer uteliv. Foreløbig glatte sideveier her. Tror at hele verdenssituasjonen gjør noe med oss. Kjenner på en merkelig passitivitet. Har invitert to barnebarn (8 år)på overnatting og The voice i kveld. Det blir oppkvikkende. Ha en fin mars måned.

    SvarSlett
  7. Du er så produktiv! Og nå er vi allerede i mars. Kunstneren Jan Groth er død, og jeg har laget et innlegg på bloggen med bilder fra festspillutstillingen han hadde i Bergen i 2017. I den forbindelse tok jeg meg den frihet å lenke til ditt blogginnlegg om han fra 2010. Håper det var i orden! Hilsen Jorun :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er i orden. Det Norske Teateret fikk jeg mail fra og spurte meg og om de kunne bruke bilden fra bloggen min, fra da vi laget sceneteppet som Jan Groth hadde designet/tegnet.Det var litt hyggelig!

      Slett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!