torsdag 5. mai 2011

Madrid! me gusta mutcho!

Studietur til Madrid har det vært denne gangen!
Chic&basis Atocha var et perfekt sted å bo. Helt hvitt, rent, moderne og trendy. Her fra takterrassen hvor man hadde en fantastisk utsikt. Herlig å sitte her på taket i den varme vårkvelden og se på himmelen og nippe til et glass vin.

Meget sentralt ikke langt fra Museo del Prado som vi brukte store deler av første dagen på å trave igjennom. Mye spennende, men Goya oppfattet jeg anderledes enn forventet. Bildene var mye større og røffere i uttrykket . Der var det virkelig mye å se, men ikke lov til å ta bilder.

Europas største loppemarked er El Rastro, det var stort og det var en spennende 1.mai opplevelse. 
Her ser du et gammelt teaterkostyme til salgs.
Eller, skulle du trenge noen gummislanger så var her flate, runde og i alle farger og str.

Elfenben var der og ja alt. Det som var så fantastisk var at det var delt opp i gater med ulikt innhold f.eks: skinn i en , rammer i en annen  osv. Jeg er steingal og fant en steinbutikk, så det blir  mange Madridsmykker.
                                           
Det skjedde mye og det var mange spennende mennesker å obervere.

Dette markedet er åpent hver søndag og slik ser det ut på bargulvet etter en dag.

Kommer mere i morgen........

4 kommentarer:

 1. Har du vært borte på langtur? Hvor flott på den takterrassen da, og med varm vårkveld, og vin i glasset... Det er da livet er herlig! Du har tatt bilder av mye fint..... Gleder meg til fortsettelsen!

  En riktig god helg til deg og dine..

  SvarSlett
 2. Madrid høres deilig ut!
  Og sikkert mye spennende å se både av museer, utstillinger og gateliv. Morsomt å observere folk som tør kle seg litt mer spennende enn vi gjør her i steinrøysa :)

  SvarSlett
 3. Hei igjen! Jeg må innrømme at jeg har tillatt meg å henvise til hjemmesiden din i forbindelse med et innlegg om hatter som jeg har lagt ut på bloggen min.

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!