tirsdag 24. mai 2011

Kleppan X 3 i Tyrkiahuset

Denne har nok parkert for godt! Men et morsomt gatebilde.
2 x Kleppan og min mann koser seg i ettermiddagssolen!
Geir er på motivjakt ser vi, her på en 2km lang sandstrand.
Geir er billedkunstner og jobber mest med maleri og akvarell.
Vi har hatt et par utstillinger i sammen .
Her finner du lenke til en felles utstilling vi hadde i nov 09 : Geir og Ingun utstillingen på Modum
Denne geita var merkelig klippet!
 Nå hva er det bak gardina på restauranten...på veg til do!!!
 jo, det var en thumb fra lykisk tid!
 Kalkan, nydelig hvite rullesteiner på stranda. Klipper og blått hav!
3søsken Kleppan på tur er ikke vanlig, men veldig hyggelig!

Sitroer fra hagen og snø i fjellet, et land som har alt man ønsker seg!
Det er et billig land å være turist,man får mye for pengene.
Unn deg en ferie: http://www.tyrkiahuset.com er nettsiden til Mortens hus som du kan leies.

I høst var vi i Istanbul på ferie som en forsmak til denne turen som vi har vært på nå.
Ta en kikk på hva vi så der:
ISTANBUL.... den byen må bare oppleves   og  Istanbul, del 2 og Istanbul, nr 3

2 kommentarer:

 1. Så hyggelig med en søskentur med sol, sommer og kultur!
  Ser virkelig ut som dere koser dere :)
  Og ekstra deilig når man har eget hus og kan ordne seg som man vil.

  SvarSlett
 2. Hei igjen til deg og tusen takk for fine kommentarer igjen hos meg. Gleder meg over alle de fine menneskene som greier å sette fokus utenom A4 - formatet for menneskene. Et greit format i mange tilfeller, men passer slett ikke inn for alle mennesker med så forskjellig grunnlag. Har forresten "svart deg" under innlegget, om det skulle være av interesse.

  Det som slo meg her først i dette fine innlegget, var at jeg nok var vesentlig mer heldig med min klipp i går, enn den stakkars geita. Ikke vet jeg, men det er ikke sikkert at geiter stiller samme krav til frisyre. Vi får håpe de ikke gjør det. :)

  Jeg er ikke av det mest reiselystne slaget på jord, men når jeg ser slike bilder så truer den med å komme frem. Mulighetene ligge foran meg, om presset skulle bli for hardt. Det står ikke på anbefalinger og anmodninger fra omgivelsene - det er nok ikke der det stopper. Her sitter jeg med eneansvaret fullt og helt. I samarbeid mellom helsa og lysten. :)

  Koselige bilder som forteller mye for meg, ikke bare om selve turen, men også om menneskene som tar den. Samholdet kan være et stikkord, men det er ikke problemer med å finne flere.

  Helt sikkert til inspirasjon for både menneske og jobb, ikke minst for utøvende kunstnere. Jeg tror ikke at mine kamera har fått hvile særlig mye på en slik utflukt. En ser ofte lettere alle de små fine detaljene når en ikke blir så vant til de som hjemme. Ja, du skjønner helt sikkert hva jeg mener.

  Nå skal jeg gli videre og innom utstillingen på Modum. Det blir spennende. Takk for en ny givende "servering" og at dere reiste også for meg. :) Til orientering er trøndere litt trege og muligens de eneste i landet som åpenhjertig kan skryte av det og med stolthet. :) Det trenger nødvendigvis ikke være tilfelle for alle og i en hver situasjon. Greit å vite, om en skulle råke ut for en. :)

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!