onsdag 7. mai 2014

Bjørnstad Ketil "Dager og netter i Paris"


En anderledes reisguide!

Ketil Bjørnstad sine personlige skildringer og tips for å reise til Paris. Dette er en fin bok å lese i forkant før man skal til Paris. Eller, som jeg opplevde den; ÅÅHHH! nå fikk jeg veldig lyst til å dra til Paris igjen.

Denne boka er spekket av tips på steder å dra til for å oppleve ting, spise eller bare vandre gatelangs om man vil. Mange tips! Boka bygger på at han har vært der mange ganger og bodd der i to år fra 1996-1998. Hans personlige oppfatninger, møte med ulike folk, drømmer og opplevelser får vi høre om.


Kun 3timer og 35min. Lest av Ketil selv.
Kom ut i 2004, men er like aktuell i dag. Så mye forandrer ikke en storby seg!

2 kommentarer:

  1. Må da være flott med en slik lydbok og få tips om reisemål man kunne ha tenkt seg. Paris har jeg aldri vært, men kunne godt tenkt å reist dit.. Shoppe litt, spise god mat, og se seg om på steder man har hørt mye om..

    Ha en fin ettermiddag..

    SvarSlett
  2. Høres ut som en fin bok å lese eller lytte til hvis en skal på tur, eller drømmer seg tilbake. Jeg har vært i Paris to ganger, og har ingen planer om å reise tilbake. Det er gøy å se severdighetene, og vi var på opera i Phantom of the opera - operaen, og på Lido, det gjorde jo inntrykk. Ellers synes jeg det er en bråkete storby med alt for brede og lange gater, alt for mange franskmenn, og for kaldt regn (da vi var der i alle fall)

    SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!