torsdag 28. mai 2015

Jenseth Sissel "Norges beste sykkelturer"
Her er det bare å velge seg en tur å komme seg avgårde, en skikkelig inspirasjonsbok!


En fantastisk bok til å planlegge turer etter, man kan skikkelig drømme seg bort i denne boka. Jeg ble inspirert av denne boka og skal ta med meg sykkelen på  ferie i sommer. En fantastisk fin bok. Det eneste som ikke er bra med boka er at den er såpass tung, så den bør bli hjemme under sykkelturen. Her er det turer i byer og tettsteder som man ikke har tenkt på, og flotte landskapsbilder og ruter man kan ta.
Fine tips om pakking, barn på tur osv

Flotte kart, spennende omtaler og fine ruter med ulik lengde på i henhold til alder og kondis. Fint organisert i forhold til norgeskartet, oppdelt i ulike regioner på en ryddig og fin måte. 

Boka har  268s 
Gyldendal, lanseres 29 mai 2015
Takk for leseeksemplar

Veldig mange av disse turene har jeg faktisk vært på og kan bekrefte riktigheten i tid, stigning, lengde osv

 Jeg bruker nesten alltid Appen "Spor" på mobilen når jeg er på tur fordi da kan jeg se ruta etterpå og underveis kan man følge med på lengde, høyde og fart osv. Smart tips!

Bilde fra turen over fra Furnes

 fra Jessnes som er nevnt i boka


Har du lyst til å se flere av mine turer her


5 kommentarer:

 1. Jeg har alltid elsket å sykle.Men de siste årene har jeg fått så vondt i nakke og rygg av å sykle, så nå er det lenge siden jeg har hatt en fin sykkeltur, dessverre. Men klart at en slik bok er nyttig!

  Hvordan gikk det med deg over fjellet og med utstillingen?

  Nå har jeg lest en bok som alle må lese. Jeg skulle lest den for lenge siden, men kjøper ikke lenger bøker, men låner på biblioteket. Og gjett om det var lang ventetid på Lars Myttings bok "Svøm med dem som drukner"! For en bok!
  Den gikk rett inn i hjerte og sjel. For en forteller! Og jeg kjenner jo Lars. Det var han som bestemte at min bok "Fargene forteller" skulle utgis. Da var han redaksjonssjef hos Damm. Jeg hadde jo også samarbeidet med han da jeg var presseansvarlig for forlaget. En veldig hyggelig kar. Men den gangen visste jeg ikke at han skulle bli en prisbelønt forfatter. Boken slipper ikke taket i meg. Artig også med Gudbrandsdalen. Jeg var på hytta til i går, men da dro jeg hjem for det var så kaldt på fjellet. En god helg ønskes av Tove

  SvarSlett
 2. Turen over fjellet står det om under dette innlegget. Det kommer mer... Hyggelig at du likte Mytting sin bok.den skal jo filmes nå

  SvarSlett
 3. Spennende med sykkelturer, men tror jeg går for El.sykkel så kommer jeg meg frem. Sliter jo med nakken og problemer ellers så det blir lite sykling på meg. Men tenker dette er en fin bok for de sykkelinteresserte som velger å ta sykkelferie. Ser jo sånne langs veiene her nord.

  Ønsker deg en fin lørdag.

  Varm hilsen fra nord

  SvarSlett
 4. Sykkelturer på Hedmarken er ikke dumt.
  Jeg liker ikke å sykle i byen, her sykles det aggresivt. Målet synes å være å ikke stoppe en eneste gang på vei til eller fra. Da går jeg heller på bena.
  Datteren min har kjøpt seg el-sykkel med en kasse foran med plass til begge barna, eller juletre, eller blomster eller hva nå hun trenger frakte med seg. En virkelig god og miljøvennlig hjelp i hverdagen.
  Ønsker deg mange gode sykkelturer! :)

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!