tirsdag 23. juni 2015

Busskuret på Hamar

 Fredag våknet vi opp til at noen hadde pyntet busskuret ved Briskebybanen (rett nedenfor meg)

 Det er to unge dekoratører som ønsket å sette et preg på busskuret. De ble naturligvis avisstoff og har fått mye positiv oppmerksomhet i lokalmedia. Busselskapet hadde en som satt der natt til lørdag og leste for å se hvordan folk reagerte på dette. Det har stått slik snart ei uke og ingenting er ødelagt. Fantastisk!

 Da jeg kom syklende forbi der i dag, var det en dame der og satte fra seg div bøker i bokhylla.
Noen barnebøker og voksenlitteratur, kult!


Det ligger både et pledd der, blomster i vinduskarmen på hylla og bordet. Så det er riktig så hjemmekorselig.
Det må nevnes at adm. direktør i Hedmark Trafikk inviterte de to damene Maria Skalleberg og Rikke Torgersen på lunch i busskuret for idemyldring og videre sammarbeid. Det var naturligvis etter at de tilslutt hadde funnet ut av hvem som hadde utført dette. De to unge damene er fra Miljøpartiet de grønne og ville bare lage litt moro, med fokus på gjenbruk.

Så kult!


8 kommentarer:

 1. Så kreativt og koseleg dette var då !
  Dette spreier nok glede hos dei som ser det og som skal bruke busskuret ei stund.
  Håpe det får stå i fred.

  Fin onsdag til deg.
  Her skin sola, men me ventar på varmen...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette har virkelig blitt fint. Vi venter også på varme og fine dager, vi hadde tre.fire fine timer før regnet kom

   Slett
 2. Jeg ble dødssjarmert av dette stuntet; virkelig kreativt og hyggelig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det ble jeg også, derfor måtte jeg skrive om det. Særlig at folk sitter og koser seg og leser bøker og slapper av der imponerer meg. Men, jeg må stoppe å snakke med de som sitter der hver gang jeg sykler forbi, så helt fredelig er det jo ikke.

   Slett
 3. For et flott initiativ fra de to damene! :) Busskur pleier jo ikke være så spennende akkurat, så dette var morsomt! Flere sånne busskur, takk! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har jentene utfordet boligbyggerlag osv til lignened aktiviteter. Så får vi se hva det blir til av andre stiler og muligheter.
   Det er jo slik i England at de har tatt i bruk moen av de røde telefonkioskene, noen steder som i byen som offentlige bokhyller, der folk kan levere og ta med seg bøker de ønsker å lese.
   Flott initiativ!

   Slett
 4. Jeg hørte om dette i NRK Hedmark & Oppland sendingen på radio. Supert. Og sannelig er det blitt koselig!
  jeg har også sett disse telefonkioskene i England, der de kan bytte bøker. Det er så herlig når det får stå! Vi krysser fingre for at ingen skal ødelegge. Hilsen Tove

  SvarSlett
  Svar
  1. Fantastisk bra, nyttig og humoristisk

   Slett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!