mandag 11. juli 2016

Skibladner skal være underholdningen denne uka på NRK!

Vil du forberde deg, se min reise med Skibladner, en flott sommertur fra Hamar til Lillehammer 2014:  HER
Jeg skal være med å ro Vikingeskipet Olav Kvite på onsdag da Skibladner kommer til Hamar ved to tiden og på fredag,
kanskje du ser meg da?


7 kommentarer:

 1. Ja, så gøy!
  Har reist med Skibladner flere ganger. Første gang var på skoletur i 2. klasse, det var spennende. Men jeg var jo vant til ferger og båter fra ferieturene våre. Verre var det med ei jente i klassen, hun turte ikke være med, bondedatter og innlandsjente som hun var :)
  Skal huske å se etter deg på fredag!Lykke til med roturen :) Skal se etter kjentfolk når den kommer til Lillehammer også.

  SvarSlett
 2. Ja, morsomt med lokale hendelser. Det er masse som skjer hele tiden på land.

  SvarSlett
 3. Skal sannelig se om jeg finner på-knappen på tv`en :) Sitter og leser Den siste vikingkongen, så jeg er godt inne i vikinglivet og livet til Olav den hellige og Harald Hardråde :)
  Kjempeflott bilde av skipet, må få tatt meg en tur med den snart

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var ved et tiden vi ble filmet og det var ikke så mye. Den siste Viking begynte mannen min på, men han syns den var for eventyraktig og lite realistisk. Jeg får se og lese den jeg også etterhvert.

   Slett
 4. Kanskje vi får se dere i reprise! Jeg så på litt fra Kapp i går. Dette er gøy! Hilsen Tove

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi var på tv ca ved kl et i dag, jeg var nettopp inne og kikket og det var ikke så lange klippene, men en fire-fem ganger. Man kan jo bare gå inn på NRK og se det på dataen.
   På fredagen slår vi til igjen. Det er oss fra Hamar og gjengen fra Lillehammer som var der i dag + folk fra middelalderforeningen, i kostymer. Reportasje kommer her etterhvert

   Slett
  2. Fikk ikke sett dessverre - vi feiret en 70 års dag. Men vi ser sikkert en reprise.
   God helg ønskes dere ved Mjøsas bredder fra Tove.

   Slett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!