tirsdag 19. juli 2016

Buss skuret på Hamar, et år etter.

 Du husker kanskje buss skuret på Hamar som det sto om i alle aviser for et år siden. Bilde fra dengang.

Det er helt fantastisk, men det står like så fint enda. Jeg stakk inn om å levert en bærepose med barne og ungdomsbøker for noen dager siden, for det var blitt litt tynt med bøker der. Ja, der har jeg plassert mange bøker og de som tar bussen  kan  finne seg en bok, ta den med seg å lese den.
Tenk så flott at andre vil  lese noe som bare blir stående i min bokhylle og støver ned. 
Skikkelig gjenbruk!

Det er helt fantastisk at dette stedet har fått stå slik. Dvs, de to damene som satte det opp en natt for et år siden, de er stadig og bytter ut det som har blitt styggt, som fillerya osv. Nye ting dukker opp og andre forsvinner. Telefonen  har jeg ikke sett der før. 
Kult!

5 kommentarer:

 1. Hvis ikke dette gjør en glad og litt optimistisk på menneskenes vegne, så vet ikke jeg! Det er rett og slet fantastisk OG KULT!!!

  SvarSlett
 2. Det skulle vært et slikt sted i alle byer. Jeg bor like i nærheten og sykler forbi der. Ofte sitter der folk der og leser og hygger seg. Nå må det jo sies at den ligger like ved politistasjonen, så kanskje det er derfor at den ikke blir ramponert?

  SvarSlett
 3. Helt supert - det er jo et så hyggelig sted! Flott at det ikke er ramponert, for mye blir jo det om dagen, dessverre.
  Kanskje flere vil bli inspirert til noe lignende når de ser dette! Hilsen Tove

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg Iallefall over dette stedet.

   Slett
 4. Fantastisk at ting framleis får stå i fred i busskuret som du viste i fjor.
  Det tyde kanskje på at det er eit behov for ei oase i rin travel kvardag.
  Kanskje folk går i god tid før bussen kjem berre for å få kose seg ei stund der før dei reise vidare ?
  Flott at du forsyner med bøker.
  Kjempeflott !

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!