tirsdag 17. april 2012

Elg på taket! Denne stjæles ikke!


Inge Iversen og Linda Bakke har laget seks fargesprakende glassfiber elger i full str. i ulike farger som de har hatt på div. utstillinger. De veier ca 50 kg hver.
Da de hadde utstilling på Elverum i fjor forsvant en grønn elg, men den kom til rette. Det viste seg at det var noen ungdommer som hadde tatt den.


Min skulptur i hagen ble stjålet for en tid siden, det var broren min billedhogger Svein Tore Kleppan som hadde laget den.  Inge Iversen som bor bare noen hundre meter unna har sikret seg denne gangen, her kommer det nok ikke noen tyver. Som vi ser på 1.ste bilde så er den godt sikret. Ganske så morsom der den står på taket!
Ja, det snødde her i går da jeg tok bildene og det gjør det i dag også.

Denne linken fikk jeg fra Inge: /www.aftenposten. så her kan du se flere bilder av ulike elger!

Bilder fra "under brua festivalen" i høst: /2011/08/under-brua-festivalen der de viste fargesprakende elghorn, som er satt opp langs riksveg 3 i Østerdalen

2 kommentarer:

  1. Åh, det var smart! Ble jo fint med en elg på taket... Stakkars tyv om han våger seg dit opp..Det er vanvittig hvor frekke enkelte er.. Ekkelt at du også ble frastjålet. Jeg har ingenting av verdi ute som kan bli rappet..

    Ha en fin uke!

    SvarSlett
  2. Utrolig tøft med en elg på taket!

    SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!