mandag 24. september 2012

Oslotur med klassen

Oslo er en metropol for oss som kommer utenfra, der går man litt anderledes kledd også. 
Denne litt spesielle dama stilte opp til fotogragering for oss bygdisene,.
Morsomt kledd! 
Vi (2klasse De sign og Tekstil) var først på tur til stoff og stil for å handle stoffer for å sy selvvalgt skjørt og kjole. Etterpå fikk elevene en liten rundtur på Grønnland for å se  mangfoldet i stoff foretninger der.


Utrolig mye rart å få kjøpt metervis nå om dagen!


Mange flotte vindusutstillinger, denne fra Ferner Jacobsen.

Moods of Norway var vi naturligvis innom

Den butikken er jo spesiell både utenpå og inni.
Alltid mye å se i hovedstaden og klokka går alltid for fort til vi skal hjem med bussen.

2 kommentarer:

 1. Heisann!

  Tid for å ha med elever til Oslo nå.... men jeg skal på seminar - og da blir det Oslotur, men uten elever for meg. Vg2 drar også innover onsdag, høstutstilling, Vigeland osv. Over høstferien tar vi med vg1 til Tjuvholmens go'biter.
  Hver gang jeg ser noe om Moods Of Norway tenker jeg på at sønnen fikk jobb der, men Varner ville ikke gi slipp på han, og da han sa det til dem, ble Moods-gutta i veldig dårlig mood! Sånn er livet!
  Ha fine høstuker ;:OD)

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har fått mye ut av osloturen. Den fjærkjolen skulle jeg gjerne gått i om jeg fremdeles hadde vært ung og slank!
  Morsomt å treffe på folk som tør kle seg annerledes og skille seg litt ut på gaten. De fleste nordmenn er altfor kjedelige i klesveien.

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!