lørdag 8. september 2012

Kunstmarked i Kunstbanken, Hamar

Skulle du være i nærheten av Hamar neste lørdag, så finner du med på stand der.
Det turkise kjedet på invitasjonen har jeg laget!

Velkommen!


4 kommentarer:

 1. Heisann!

  Nei, verden er ikke stor. Ann Kirsti og jeg er mye sammen! Vi har arbeidsplass ved siden av hverandre, og vi er ub-lærere begge to, så vi er ofte på seminar og deler rom. Vi drar allerede i slutten av september.
  Elvy er også en jeg ser titt og ofte, men Anne Kirsti er den jeg har mest med å gjøre. Vi skal bli farmødre også... jeg teller dagene, mens ho månedene, ye felles å snakke om!
  Ha fin søndag, jeg skal hilse ;:OD)

  SvarSlett
 2. Heisann igjen!

  Ja, snakk om.... verden er ikke stor... Anne Kirsti, Elvy og jeg har nettopp vært på Kick off med ub-elever. Der var det en tidligere ub-elev som holdt foredrag om sine erfaringer og hva det har ført til av "drømmejobb".
  Det var Kristoffer Kumar... drar du kjensel på navnet???? Han presenterte en film han har laga fra skatemiljøet på Hamar.... lukter du lunta???
  Javisst, opp på lerretet i stort format trer en viss mester med etternavn Kleppan!!!!!
  Tenk, der sitter vi og beundrer ferdighetene til sønnen din. Dette hadde ikke skjedd uten bloggkontakt.... ære være blogging ;:OD)
  Skal hilse så mye fra Anne Kirsti og Elvy, dette syntes de var gøy. PS jeg hilste fra deg allerede i bussen opp, altså før vi så filmen, så vet du det...DS
  Ha det godt, fra Bjørg Nina

  SvarSlett
 3. Jeg har svart på bloggen din.
  NB: jeg er tanta til Karsten, ikke moren.
  Ingun

  SvarSlett
 4. Skulle gjerne vært på det markedet!

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!