lørdag 6. august 2016

hverdager i sommer

I drivhuset bugner det av tomater i år

 Rosene er vakre, men mange har fått hard medfart i det harde regnværet i det siste. men jeg har ganske mange roser i ulike farger så det er alltid noen vakre på gang. Vi er bare halvveis på sommeren når geiteramsen er halvveis, stemmer det?

Men pytt, det er fantastiske sommer Rembrandt skyer å kose seg med

 
 Særlig her i reiret på hytta

der vi har tilbrakt mye tid i sommer, takstolene er nå på plass på garasjebygget

vi må nyte dagene som er nå, snart er det hverdag igjen

7 kommentarer:

 1. Heisann.... ja, nå går det fort framover, gjelder å utnytte den siste uka før skolestart. Her regner det hardt, så da blir det litt tid til bloggekommentarer. Avlinga i drivhuset mitt er ikke på langt nær så flott som din. Ingenting smaker bedre enn tomater i munnen rett fra planta!
  Herlige sommerminner du har lagt ut. Sjekker den andre bloggen din også før jeg sier takk for meg. Go´hælj ;:OD)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, denne sommeren har gått litt for fort. Ikke helt motivert for å begynne igjen enda, men det er 10 dager igjen å nyte!

   Slett
 2. Flotte bilder! Kan en se hvor langt ut på sommeren vi er ved å se på geiteramsen? Vi har fått epler på epletreet vårt i år, og fryder oss over det, men rosebusken min (har bare en) kom ikke med blomster i år, så grønne fingre kan jeg ikke skryte av at jeg har :)

  SvarSlett
 3. Det med geitramsen vet ikke jeg om stemmer. Jeg elsker å kose meg i hagen med alle plantene og drivhuset. Det er mental avslapping for meg.

  SvarSlett
 4. Været skifter utrolig raskt. men jeg synes rosene dine er fine! Og sannelig har du også bilder med knallblå himmel - ikke dårlig!
  Dette må da bli en kjempegarasje?! Litt av en jobb! Fortsatt god sommer i sol og regn ønskes av Tove

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, garasjen er 7 x7 meter og høy for den skal stå i stil med den gamle skolen som vi pusser opp. Den delen til venstre er hytta vår og malt, den hvite delen står klar for restaurering og dvs. alt av vinduer, møbler osv må ut i garasjen for huset skal jekkes opp. Da, trenger man rom til det.

   Slett
 5. Kjekt å lese at sommaren berre er halveis når geiteramsen er det.... "gje munnen din var full av sukker ":)
  Det ser ut til at du har hatt og har fine kvardagar, dei er viktige å samle på til den verkelege kvardagen kjem .. (for de som er i jobb)
  Tomatane dine ser nydelege ut.

  Fin tysdagskveld frå Anne-Mari
  (her stormar og regnar det forferdeleg i dag)

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!