lørdag 17. september 2016

Gamle NORGE RUNDT programmer, hvor jeg er med:1Klikk på denne lenka så ser du programmet som gikk om oss Kleppan barna, da vi hadde en felles utstilling på Gjøvik i 1986. Utstillingen het "4xKleppan" og dette innslaget starter med intervju med faren vår, også blir vi intervjuet en etter en. Så unge og rare vi var.
Veldig fint sammensatt reportasje, ser jeg nå.

Tenk, 30 år har gått, men så morsomt å finne igjen. Ting har endret seg og vi har iallefall endret oss og lillesøstera mi  Anne Kristine som blir intervjuet ble ikke klesdesigner, men interiørarkitekt og møbeldesigner, se: www.september.as og fyller 50 år nå i september så tiden går.


Dette bildet var med som vignettbilde i mange programmer ser jeg nå.
Nå skal jeg lete etter fler innslag som jeg vet at jeg har deltatt i, få fantastisk morsomt at alt ligger på nett


  

14 kommentarer:

 1. Å, så kult Ingun. Du hadde ganske så store briller dengang.
  Hilsen Kari

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er fornøyd med at jeg slipper å gå med briller mer, pga at jeg har operert meg. Brillene var helt moderne og nye husker jeg.

   Slett
 2. Jeg skal se når jeg er tilbake fra Østerrike.
  God helg fra Tove

  SvarSlett
 3. Haha morsomt å se det igjen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, var det ikke fint laget og vi var unge og pene.

   Slett
  2. Gratulere til deg Morten som ble bestefar i dag, Maren fikk en sønn!

   Slett
 4. Å, nei, den nye pc-en min greier ikke å spille av snutten fra Norge Rundt. Sikkert noe jeg ikke har fått lasta ned enda ( eller rettere, Tor har ikke fått gjort det.)
  For en fantastisk søskenflokk! :)

  SvarSlett
 5. Hurra! Tor har fikset det, så nå fikk jeg sett dere! Så gøy! Var ikke Norge Rundt mye bedre før? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint at du fikk sett det. Jo, det var mye lengere innslag og proffere gjort før. det kommer et i morgen om butikken/kunsthåndverkerutsalget vi hadde på Hamar. Da har vi kommet til 1989 og jeg har litt bedre briller og ser ikke så rar ut!Har ikke tid til å få lagt det ut i dag.

   Slett
 6. HEI, skikkelig morsomt å se, mange år siden broren din og jeg gikk på Notodden, med klasserom vegg i vegg - vi har nok forandra oss en del på disse åra! Også var det gjensynsglede med skulpturen , jenta med hendene i bukselomma, som i alle år har har ønska velkommen til sjukehuset. Nå har vi fått nytt sjukehus - og jeg vet ikke hvor skulpturen befinner seg nå! Mye diskusjon om den nye jenta av en annen kunstner som smykker den nye inngangen.
  Ha en fin søndag - kan huske å ha sett hodeplaggene /kronene dine på bloggen er, verdt å se igjen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jenta i blokka skulpturen er flott. Svein-Tore skal lage en stor skulptur til Fredrikstad nå. Den skal stå ved plankebærere?

   Slett
 7. Så spennande !
  Flott kunstnerfamilie du har.
  Takk for at du deler.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, ja vi er en litt spesiell fam. tror jeg.

   Slett
 8. En litt morsom opplysning. Til sommeren skal "3xKeppan" ha utstilling sammen igjen.

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!