mandag 8. mai 2017

Her blåser det som på Nordpolen!


Jeg har aldri vært på nord-polen, men regner med det blåser kalde knappenåler der også!
Om denne blåste av vegen eller om sjåføren sovnet vet jeg heller ikke!
Kjett med all fisken!

 Denne stakkaren har iallefall ikke overlevd vinteren


 I drivhuset kan man få ly og varme, så får vi kose oss så godt vi kan

Nå har 80 talls vannsenga blitt re-designet fra dette, til slanke rette elegante linjer.
Alle fire beina er vekk og erstatt med hjul, den skal på hytta.
Så var det den nye fargen som må bestemmes!

Sommeren kommer nok snart!

5 kommentarer:

 1. Det er nok ikke langt etter sommern, selv om vi har hatt både snø- og haggelbyger i dag. Det går rette veien, og man merker godt at energi og tiltakslyst øker i takt med at dagene blir lengre. Fin tid!

  SvarSlett
 2. Enig at vi er inne i en fin tid. Det kribler i fingrene etter å jobbe i hagen om dagen, så bare nordavinden forsvinner er jeg ute. Jeg prøvde å male garasjen på søndag, men malingen blåste vekk!

  SvarSlett
 3. For en velt! Var det noen som ble skadet?
  Jeg har lagt ut bilder fra vakre Åsgårdstrand i helgen. Sol og sommervær. I hele dag har det snødd her hos oss på Stovner, nå legger snøen seg i hagen! Snakker om overgang!
  Hvilken farge du skal ha på sengene? Jeg kjenner jo ikke fargene der sengen skal stå, men blått og grønt er de beste sovefargene! Hilsen Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 4. Jeg vet ikke om noen ble skadet, men traileren var full av fisk. Det er faktisk tredje trailer-velten jeg har kjørt forbi på min veg i løpet av de siste to ukene. Riksveg 25 er smal, mye elg og skummel.
  Senga blir nok antagelig blå, har funnet to blå bokser med maling i kjelleren, så jeg får prøve meg frem.

  SvarSlett
 5. Heisann, har maken seng, vannmadrassen ble kasta på dynga for lenge siden. Kunne tenke meg en enklere seng, men så var det dette med bruk og kast da.... på Lia er det ikke plass til så stor seng.
  Nå har heldigvis blåsten gitt seg, og sola titter fram. Ønsker deg en riktig go´hælj..... og takk for bursdagshilsenen ;:OD)

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!