torsdag 1. april 2021

Mars Oppsummering

 

Et sjarmerende bilde fra en av mine turer til Vietnam. Denne høna med fire unger bodde under denne motorsykkelen med sine fire små i gamlebyen, Hanoi. 

GOD PÅSKE!

 Edith en roman av Ernst Brunner, En veldig fin roman/ biografisk om Edit Södergran sitt korte liv.

 Britt Karin Larsen,  en vakker roman om nærhet, lengsler, følelser, fordommer og tilhørighet i samfunnet.  

 Den avstengde øya, en dystopi som utkom i 2019, men som plutselig ikke er så fjern.                                         


 Portnerboligen, om psykisk helse og behandlingen som man brukte etter krigen. Har vi egentlig kommet lenger?


 Lillle smykke av Patrick Modiano. En vakker fortalt, om en trist historie. fra Paris. Svensk lydbok fra Storytel Gøhril Gabrielsen. En roman som speiler en mor og datter fortelling med Edith Södergran og moren hennes. Veldig bra!


Ingstad Benedicte "Oppdageren" 5 Biografi om Helge og Anne Stine Ingstad", 5 utgitt 2010. Denne har jeg faktisk hørt for andre gang og lest i, men ikke rukket å skrive om enda.


Jeg har litt travle dager, med min utstilling, katalog osv. Tilbake på bloggen etter påske!

 


10 kommentarer:

 1. Du har jo lest mye jo, med tanke på katalogen du jobber hardt med :) Jeg har også lest Gabrielsens bok om Edith Sødergran, og lærer gjerne mer om denne dikteren. Portnerboligen har jeg også lest, men ingen av de andre.
  For noe søte påskekyllinger, tenk å tørre å bo under en motorsykkel :)
  God påske til deg Ingun!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig svar. Ha en fin langfredag :)

   Slett
 2. Fine bilder av høne og kyllinger. Det må ha vært en fantastisk tur.

  Spent på utstillingen. Ses i en blogg etter påske :)

  SvarSlett
 3. Bildene av de søte små kyllingene måtte jeg bare finne fram igjen.
  Tror det gikk greit med fotograferingen i går, har ikke fått sjekket enda. :)

  SvarSlett
 4. Har lest tre av dine, men har kommentert på dem før. Fine høner og kyllinger. Kos deg videre i påska. Her i Lofoten snør det nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du får litt solskinn. Vi har hatt mye fin sol noen dager, men i dag er det helgrått.

   Slett
 5. Hei! Håper du har hatt en fin påske! Her har vi hatt to dager med litt sol, ellers ganske begredelig. Påsken ble avsluttet med snøstorm. Nå er Bergen atter hvit! Nydelige bilder av høne med sine søte små! Det er ikke ofte vi ser her i landet! Og en god dose litteraturanbefalinger! Tusen takk!

  SvarSlett
 6. Ja, faktisk overraskende mange bøker. Det var litt sjokkerende, for jeg føler at hele mars gikk med til å lage katalog. Den skal leveres i morgen, så det blir deilig. Det var mer jobb en jeg trodde, men har fått ned litt om 43 kvinner, og ca 150 foto som jeg har konvertert til trykk. :)

  SvarSlett
 7. Hilsen til deg, jeg er sikker på at du hadde en flott påske, selv om det fremdeles var begrensninger ... for meg henger påskeeggene utenfor på forsythia-busken og danser med snøfnuggene, og inni de vakre påskeeggene mine henger til blomstrende eplegrener :-))
  Jeg er glad, spesielt fordi jeg hadde en bok i postkassen min i morges ... noe hyggelig for sinnet og også for håndverkeren ... bare vakker. Strålende hilsen deg Viola
  Kos deg ... med boken :-)) Også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig hilsen. Jeg har vært hjemme og jobbet hele påsken, men det har vært greit. Jeg skal ha utstilling i mai og da må ting være på plass. Her har det faktisk ikke kommet noe snø. :)

   Slett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!