mandag 29. juli 2024

Andrev Walden "Jævla menn"

 


En voldsom sterk og vond bok å lese. 

Vi er i Sverige, julen 1983. Andrev har blitt 7 år når han får vite at hans far ikke egentlig er hans far. Din far ligner en indianer, og har langt hår og bor langt vekk i et annet land. Andrev blitt besatt av tanken på at faren er en magisk konge som kan komme og hente han en dag, men det skjer ikke. Det kommer bare ny pappaer inn i livet hans, hel sju stykker på like mange år. 

Menn som ikke er en god fedre for Andrev og han lider skikkelig, over morens valg av menn. Her er det mye forferdelig som skjer. Uff, tenk at noen må oppleve dette. Les den. 

Boka er selvbiografisk om hans egen oppvekst i kjølvannet av 68 generasjonen. Han lærte mye av hva menn kunne være, og hvor forskjellige de var på godt og vond. Her var det mye trist, fattigdom og foreldre som ikke burde ha fått barn. 

Lydbok fra Book bites, 7t 06 min, lest av Lasse Vermeli. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!