torsdag 1. april 2010

Auksjonen og delingen av boet

Vi startet påsken med å rydde i huset til mamma. Vi hadde auksjon over det som flere ville ha ( ikke med penger, men poeng). Det gikk veldig bra, og vi kom veldig nær hverandre i poengsum. Mye moro underveis! Men det gjenstår mye.........Dette er et bilde av Arnold. Det er brorer til pappa som døde under krigen. Dette bildet har pappa tegnet da Arnold var 19 år i 1943. Dette er alt jeg har sett av Arnold. De vokste opp på Onøy i Lurøy kommune/prestegjeld, dette er på Helgelandskysten.

ER dette et foto av Arnold.???...... Nei, det må være pappa!


OBS: Jeg har studert håndskriften bak på bildet, den ligner mest på pappas. Der står det "et bilde på di dager, da jeg som soldat, vaktet for Norge". Bildet er tatt hos fotograf i Kirkenes.
Var han der?

Bildet er tatt i Guravika?, bestemor er den unge damen med barn. Usikker om det er pappa eller Arnold. Se så flotte klær de har på, morsomt bilde.
Pappa hadde også gjemt bilder av kjæresten sin i skapet, det er mamma 1950.
Dette funnet betyr like mye som porselen og nips.
Mer kommer seinere....................

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!