lørdag 15. februar 2014

Vietnam neste stoppSekken er snart pakket og nå er jeg klar for turen til Vietnam ( bare noen dager til avreise).
Nå har jeg bare et stort ønske at sekken ikke blir sendt feil denne gangen. På januarturen til Vilnius ble jeg stående å se lenge og vell på bagasjebåndet, men min røde koffert kom ikke. Jeg gikk for å melde den savnet, og riktig!
Den fant man igjen på datasystemet i Helsinki, den var sendt feil. Jeg fikk den dagen etter, da sto den på hotellrommet. Så det gikk greit!
Litt mer problematisk kan det bli om det skjer igjen, vi både skal bytte fly i Helsinki og i Hong Kong før vi lander i Hanoi.

Vi har bestilt ei natt på hotell i Hanoi, men tror det må bli to. Så får vi komme oss videre, har tenkt oss til Da Lat litt sør og inn i landet før vi snur og drar til Hue og Da Nang ved kysten, hvor vi skal besøke bekjente. Billedhugger Øyvin Storbækken som har drevet et Norad prosjekt der med opplæring av vietnamesiske steihuggere.
Dette bliren spennende tur for oss to, mitt reisefølge er Marit Grue denne gangen.
Gleder meg!


MÅ SE::, Har du Tips!
Er det noen som har noen fantastiske ting/reisemål vi bør/ må se når vi er i Vietnam?
Har studert reiseguidene, men tar veldig gjerne imot flotte tips!
Om steder å dra, mat vi bør spise, museer som er bra, ting vi ikke bør gjøre, noe vi bør passe oss for osv
alt av gode tips er velkomne.


7 kommentarer:

 1. Oi, så spennende! Jeg er ikke så bereist så jeg har ingen tips å komme med. Dere får sikkert mange fantastiske opplevelser. Det eneste rådet må være å ha øyne og ører åpne og suge inn så mange inntrykk som mulig :) Flott å ha en kjentmann der, da! GOD TUR! Håper bagasjen blir med hele veien :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Jorun! Jeg tar med litt ekstra skift og tannbørste i en sekk for sikkerhets skyld. Det er en veldig lang flyreise. Bare fra Helsinki til Hong Kong er det nesten 10timer.
   dette går bra!

   Slett
 2. Oi så spennende sier nå jeg også.. Men jeg har ingen anelse om hvordan det er der. Vet av ei som var der i 3 uker og hadde det helt topp, men kanskje hun hadde et skreddersydd opplegg, hva vet vel jeg. Har du søkt på nettet, for det er jo mange som skriver om sine reiseskildringer! Ønsker deg en riktig god tur, og kos deg masse. Håper at bagasjen kommer når du er kommet vel fram..

  SvarSlett

 3. Geir wrote: "Fantasitisk,det blir sikkert en opplevelsesrik tur.Også med hyggelig reisefølge.God tur

  SvarSlett
 4. Ai,ai - dette er en av mine drømmedestinasjoner! God tur - jeg er kjempespent på å høre hva du synes! Tips mottas med takk!

  SvarSlett
 5. Da ønsker jeg deg/dere en fantastisk tur! Kan tenke meg det blir mange fine bilder på bloggen din i etterkant.
  Nyt turen i fulle drag! Beste hilsener fra Tove

  SvarSlett
 6. Takk for alle gode ønsker om en fin tur, det blir det nok og jeg skal skrive om turen på denne bloggen etterhvert!

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!