torsdag 2. april 2015

Er det rart jeg har dårlig nett????


 TG er rett nedenfor meg med 5200 ungdommer som sitter inne i Vikingeskipet hele døgnet og spiller. Dette er det store årlige datatreffet i Vikingeskipet. Det var 4000 flere som gjerne ville vært der, men de fikk ikke plass. Bildet er tatt fra verkstedet mitt!

De ankom i går, men trillevogner og biler fulle av utstyr. 
De gjør ikke meg  noe og sikkert ingen andre enn, bortsett fra at jeg nesten ikke har datakapasitet.
Det legges ekstra store linjer inn der, ja det er fint!!!! men, det må vi naboene lide over, for vi kommer omtrent ikke ut på nettet.
 Ungdommene må kose seg der inne, for nå har jeg vært flere dager i kjelleren på Hamar Kulturhus og montert utstilling, så nå vil jeg ut i sola!

 Monteringen har gått fint, men utrolig mye arbeid når 23 kunstnere skal stilles ut i dette lokalet.
Ansgar skrur og skrur.

 Vi hyra inn ungdommer til montervask og litt monteringshjelp.
Det kommer mer fra Waterproof utstillingen seinere.

Nå skal jeg ut i sola sammen med krokusene

5 kommentarer:

 1. Hm, så det går utover nettet til naboene.. neste år får dere også joine, eneste råa det vettu.;)
  Sønnen min var der et par ganger for noen år siden, btw..

  SvarSlett
 2. I fjor hadde vi ikke nett i påsken, men da fikk jeg 2 uker avslag i prisen. Så dette er bedre enn på mange år. Vi klager hvert år, men de sier bare at all kapasitet er oppbrukt,og at de må ofre all kapasitet til den store mønstringen.
  Det er bare hyggelig ellers og det som er morsomt er å se alle de unge gutta som mener at TG er vårens vakreste eventyr og sprader rundt i kortbukser. Kaldt!!!

  SvarSlett
 3. Hmmm...det hadde jeg nok ikke tenkt på at dere ikke har nett i nabolaget når ungdommen utfolder seg. Uansett...lykke til med utstillingen og god påske!

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Fortsatt god og travel påske til deg. Ikke noe latmannsliv ser jeg - og greit med litt fri fra nettet også ;:OD)

  SvarSlett
 5. Huff, kjedelig når det går utover naboenes nett. Tror det hadde stresset meg litt, selv om slektens sommerhus ikke har nett i det hele tatt, så jeg greier meg jo ok. Men det er fint å kunne følge med :)

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!