tirsdag 13. mars 2012

Datakjææææsj er tidstyveri og andre tyveri!Først oppdaget vi at noen hadde stjålet en skulptur i hagen:Les mer om det her

Ikke nok med det, for på søndag kræset hele datamaskinen min som er to mnd gammel! HUHÆÆÆÆ!
Jeg kjøpte en skikkelig stor dyr maskin med masse lagringsmuligheter, men hjelper det!

Alt forsvant av nye bilder og opprydding i gamle bilder som jeg virkelig drev å katologiserte og ordnet opp i. Når man driver å laster inn på en ny data, glemmer man å lagre på ekstern harddisk.
Så nå er jeg skikkelig på hælaaaa!

At alle mine bilder fra de to siste mnd forsvant er jo forferdelig. Heldigvis har jeg noen på bloggen min, så jeg er så lykkelig for at jeg har blogget med bilder.

For ikke å snakke om alle bildene jeg har scannet inn i det siste! ang Kleppan historie.
Jeg satte i 7timer i går med mye hjelp eksternt fra Dell og fikk maskinen opp og gå igjen.
Så nå er jeg igang med å laste inn alle programmer på nytt!
 TIDSTYVERI!

6 kommentarer:

 1. Så forferdelig! Vi er jo helt avhengige av disse maskinene og å miste arbeid og bilder er jo selve skrekken. Håper det går seg til. Men det er både slitsomt og skremmemde når sånt skjer!

  Når det gjelder tyveriet av skulpturen i uterommet deres, er det noe av det frekkeste!
  Håper de som har tatt den blir syke, får skabb og at tennene detter ut på dem!
  :)

  SvarSlett
 2. Kjipt, om å gjøre å få det ut på nettet med en gang. BSA bildene jeg har scannet, legger jeg ut i full oppløsning, men det er bare tumben som synes.

  SvarSlett
 3. Lenge leve frekkheten, sier jeg. Utrolig at noen kan ha problemer med å skille mellom "ditt og mitt". Slik er det dessverre og slik har det vel vært i uminnelige tider bakover. Og slik blir det vel fremover også. Ikke mindre irriterende for det. Anmelde er det jo ikke særlig vits i heller, for slikt er det vel ikke ressurser til fortsatt. Om en ikke heter noe kjent da...

  PC og dagens flotte hjelpemidler er flotte så lenge det fungerer, men når det slår feil, et det noe herk. Og skadene blir ofte så uendelig mye større, bare av den minste lille feil. En lærer vel av slikt også og kanskje en og annen tanke dukker opp om vi har gjort oss alt for avhengige av disse hjelpemidlene.

  Håper at skulpturen dukker opp snart jeg og at PCen oppfører seg fint i tiden fremover. Slik at dagene, oppgavene og trivselen kan bli greie å hanskes med.

  Hei så lenge fra en trønder med lengten etter dager uten regn og sure vinder. :)

  SvarSlett
 4. Hei igjen!
  Nå har jeg tatt meg friheten å vise bilder fra utstillingen deres på bloggen min. Jeg henviser til din blogg. Håper det er i orden! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig at du gjør det!

   Slett
 5. Så tragisk! Håper du klarer å redde noe!

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!