lørdag 26. oktober 2019

Performance festivalen på Kunstbanken, Hamar 2019

 Performance Festivalen var på Hamar, fredag 18 og Lørdag 19 oktober. Der var det mange utøvere Som viste forestillinger over tematikken  "Bevegelse"som var årets tema.

Jeg var der lørdag og mitt første møte med med rockeringer på mange, mange år. Gamle kunster var ikke helt glemt, for alle måtte delta. Det var Elisabeth Færøy Lund som hadde dette morsomme og inkluderende opplegget. Det var  masse vis av rockeringer i ulike str. og farger, med og uten lyd inni.
 Jeg var så opptatt med å være med, så jeg tenkte ikke på å ta bilder, denne gangen Bildene over og under er de eneste bildene jeg tok.

Dette bilde har jeg lånt fra brosjyren av Elisabeth Færøy Lund.


Erik Åberg, fra Sverige. Hans prosjekt Ghostkube var en forestilling om bevegelse og geometri, hvor klosser og kuber nesten ble levende. De to øverste bildene er av han også.
Han har bakgrunn fra sirkus hvor sjonglering og trylling har vært hans program. Hans oppfinnsomhet og kreativitet har ingen grenser og han viste sin dyktighet med baller, kjegler osv.
Disse kubene har han brukt 8 år på å eksperimentere seg fram til. 


Han har utforsket matematikk og geometri i disse kubene. Fantastisk imponerende visning, jeg ble helt matt av at man kunne bygge og endre boksen som omdannet seg hele tiden til noe nytt.
Han imponerte meg virkelig!
Etter forestillingen fortalt han hvordan han har jobbet for å komme frem til dette resultatet, det var spennende.

Det var naturligvis masse annet å se der, dette var bare to smakebiter.
Performance Festivalen er på Hamar annen hvert år.
Ønsker du å lese mer så ta en titt: https://kunstbanken.no/performance/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!