tirsdag 1. mars 2011

Waller, Robert James "Broene i Madison County"

Dette er en av mine yndlingsfilmer. Den går på tv flere ganger i året, men den er like vakker hver gang.  Meryl Streep og Clint Eastwood i hovedrollene. Jeg blir rørt til tårer hver gang jeg ser den. Boka kom ut i 1992, men  jeg er usikker på når filmen kom.

Denne vakre boka handler om to mennesker som tiltrekkes av hverandre, en bondekone og en fotograf. De treffes når han spør etter veien til noen broer som han skal fotografere. De er sammen noen dager og dette møtet endrer livet deres totalt for resten av livet. Vakkert, reflektert og ærligt!

Boka er litt anderledes komponert  i forhold til filmen og det var spennede synes jeg. Det var også med flere scener fra Robert Kincaid sitt liv etter at han ble eldre, sjarmerende. Jeg hadde bildene fra filmen i hodet under hele lydbokopplesningen og jeg var i filmen. Janne Kokkin er drivende god til å lese og den varer bare 4timer og 21min. Det hevdes at det er en sann historie? men for meg er det ok at det er en faksjon.

Unn deg denne opplevelsen!

1 kommentar:

  1. Denne vakre filmen har jeg sett mange ganger! Har aldri kommet så langt at jeg har lest boka.

    SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!