fredag 18. mars 2016

Nå er det enderlig påskeferie

 Så da får man komme seg ut i den deilige sola

 Jeg undrer meg på hvorfor treningsstudioer har smekk full parkering på slike vakre dager.
Hva gjør de der inne? 
Når solen skinner ute og det er så deilig?

Disse skal du få gratis av meg, jeg hater bråket fra dem!

Vi håper nå på lange fine solskinnsdager....


4 kommentarer:

 1. Eg ynskjer deg ei fin påskehelg med
  vår i lufta.
  Klem frå Anne-Mari som har vinter på hytta,
  men vår heime :)

  SvarSlett
 2. Det stemmer at det er fullt av biler på parkeringsplassen til treningssentre, og jeg skjønner heller ikke og være innendørs om været er nydelig. Det beste er jo å vandre i naturen og se alt det vakre rundt en. God påske til deg og dine! Nydelige bilder du har tatt og nyt fortsatt det fine været.
  Varm hilsen fra nord

  SvarSlett
 3. Hei, nå trosser jeg det vonde i halsen (typisk nå i ferien) og går ut i sola. Skal klippe epletrærne i barndommens have... gjorde det ikke i fjor - og vil at sønnen med familie overtar trærne frisert! Ellers håper jeg på en tur opp i Telemarkssnøen noen dager. Ha riktig god påske, Ingun ;:OD)

  SvarSlett
 4. Er så enig med deg! Hvorfor stenger de seg inne på et svett treningssenter når sola skinner utenfor?!
  Ønsker dere en riktig god påske! Vi tar en tur til Lillehammer rett etter påske. Her i byen har de som bestemmer funnet ut at de skulle plassere vinterferien rett etter påskeferien. Håper det er litt snø og skiføre igjen :)

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!