torsdag 17. februar 2011

Ga opp!

Noen ganger kommer man ikke igang med en bok. Denne har jeg lånt to ganger, men klarer ikke å konsentrere meg om innholdet. Det blir for mye tull og fjas. Eller det er ikke riktig bok til rett tid. Denne går halvhørt tilbake til biblioteket, selv om jeg har lest gode flotte kritikker av den.
Slik ble det denne gangen!

2 kommentarer:

  1. Jeg må innrømme at jeg aldri har lest noe av Lars Saabye Christensen. Jeg leser bevisst heller kvinnelige forfattere, syns de kommuniserer bedre med meg.
    Men jeg har somlet meg til å lese Thorvald Steen etter at du skrev om ham. Likte godt "Vekten av snøkrystaller". "Det lengste svevet" burde hatt en del noter for at vi alminnelige ikkehistorikere skulle fått skikkelig utbytte av den.

    SvarSlett
  2. Helt enig med deg. Vekten av snøkrystaller var en nydelig bok, mens den andre ble litt for mye kulturhistorie, ukjente hendelser og syting.
    Jeg liker også godt kvinnelige forfattere. Starter på en dansk nå etterhvert, Tiller sin siste først.

    SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!