torsdag 10. februar 2011

Gamle trehus, det er min nye blogg!

Denne bloggen skal handle om 2 ulike hus, en dokumentar blogg:

1.Om husmannsplassen  på Hamar som vi har totalrenovert og er vår bolig. Dvs hele huset er plukket ned og satt opp på nytt av min kjære Steinar. Dette en verna perle fra 1849. En dokumentar av hva vi har gjort.


2. Det andre huset er hytta vår, Gamle Gålås skole i Furnes fra 1894. Denne bygningen er veldig stor, så vi skal dele den slik at det blir en boenhet til, på ca 100m2 som skal selges.
Dette er en lang prosess, men  vi er igang med den og har gjort noe. Det er spennende om vi får lov til å endre det slik vi vil.

http://vernatrehus.blogspot.com/

Følg med her blir det mye spennende etterhvert, det må  bare ta sin tid......
Jeg starter opp med litt om skolen og historie rundt den først!


4 kommentarer:

 1. Så spennende at du skal skrive om gamle hus! :)
  Vi bodde tidligere i et gammelt bergenshus fra 1700-tallet. Det var veldig koselig, men vi ble lei av å ha det så trangt og ingen tomt rundt huset. Nå bor vi i et stort hus som "bare" er nesten hundre år :)
  Skal du ha to blogger nå, eller ?

  SvarSlett
 2. Ja, det blir to helt avskilte blogger.
  Denne vil gå som før. Og den andre blir en dokumentar og historis overblikk om stedene og hva vi har gjort der i forhold til at det er så mye kulturhistorie som er knyttet opp mot stedene.
  Samle det på en måte. Siden alt flyter rundt i dokumenter, bilder, slids og noe på data. Dette blir et litt sakte prosjekt.

  SvarSlett
 3. Du kommer til å ende opp med flere bygdebøker, du, etterhvert. En om dagbøkene og to om husene.
  Kjempespennende jobb du gjør med alt sammen! Stå på! :)

  SvarSlett
 4. ja, det er spennende men det blir nok aldri noe mere ut av det en blogger, tror jeg.

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!