torsdag 14. april 2011

Våryr og sykkelglede!

Glassoverbygget og domkirkeruinene på Hamar.
Det er blitt et vakkert bygg som har stått der noen år, men jeg synes det blir bare mere og mere fasinerende. Jeg har vært på noen konserter der inne og det er bare fantastisk, magisk.
Tenk hver eneste glassplate er unik, ingen er like og de bølger seg bortover. De er umulig å ta bilder av på en solskinnsdag! Da mannen min var ung og vokste opp på Hamar var det en manndomsprøve å gå over ruinene. Det var før glasstaket.

Hamar har erklært seg som sykkelby og den er bare så flott og sykle i. Det er massevis av stier og fine steder og sykle på. Nå har jeg pansjonert mitt halvreser og kjøpt en kjærringsykkel med kurv. Sommer nå kan du bare komme!.......Så skal jeg sykle med rak rygg rundt omkring uten å få vondt i nakken mere!

5 kommentarer:

 1. Det er mange år siden vi var ved Domkirkeruinene nå. Et fantastisk sted! Dit må vi ta en tur igjen, ta med mor når vi er på Lillehammer og huske å være litt turister når vi er på Østlandet også.
  Så deilig at det er fint å sykle i området der. Herlig optimistisk, vårlig gladinnlegg :)

  SvarSlett
 2. Du må si ifra når du er i nærområdet. Så kan vi jo treffes!

  SvarSlett
 3. Så flott det glassbygget var og kan godt forstå at det er magisk når en er på innsiden. Må være fantastisk sted for kulturelle oppføringer. Gratulerer med ny sykkel, nå kan du nyte sykkelturen i behagelig stilling...Ønsker deg en deilig palmehelg.

  SvarSlett
 4. GRATULERER! Du har vunnet ekstrapremie i den første påskenøtten min for mest troverdige tidsangivelse av brudebildet :) Send meg en e-post med adressen din, så får du en liten hilsen i posten.
  Ny oppgave er lagt ut i dag.

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar på bloggen min. Jeg følger stadig din fortelling om din onkel Arnhold. Akkurat det med interesse for slekt kommer oftest når man blir eldre er min erfaring, og det er vel ofte i seneste laget for de fleste. Ikke alle som er like heldig å ha en onkel som skriver så flott dagbok. For en skatt.
  Hilsen Anne-Lise
  http://kaskilli.blogspot.com/

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!