onsdag 30. september 2020

September oppsummering!

September har vært en svært varierende mnd, med mye flott vær og litt regn med flotte regnbuer!Britt Karin Larsen," Som snøen faller", en bok om ikke å bli akseptert i samfunnet og forlatt at faren til barnet sitt. Ensomheten og folkesnakket om henne. 
Gaute Heivoll "Drøm om de levende " En veldig fin fortelling om farens oppvekst.
Lydbokforlaget. 


 En riktig stygg bok av Einar Stenseng , en bok som ikke falt helt i min smakSpennende, godt fortalt og flott!

Julian Barnes "Fornemmelse for slutten" lest i 1001 bøker, mannlig forfatter. Veldig bra!

Renberg Tore " Ingen tid å miste"  fra 2019, en fin mor -datter historie"Krypdyrmemoarer" av Silje  O. Ulstein. En psykologisk triller. Jeg må innrømme at jeg likte den, men til tider var den litt skummel for meg som ikke liker slanger.


Diktlesersirkelen til Anta i September ble: Å finne en skog av Britt Karin Larsen 
  September ble en utrolig spennende og fin måned: 
Jeg ble bestemor til en ny lite gutt og var i konfirmasjon til et annet barnebarn. 
                         
Hadde ca 350 elever fra 7, kl fra Hamar, dvs. alle syvendeklassingene på omvisning og foredrag. Det var morsomt, lærerikt og slitsomt!
 
Nå om dagen har jeg kost meg i høstværet, med nydelige farger på sykkelturer og i bil.

Utstillingen min "Hommage til 40 kvinner" har vært veldig bra besøkt og jeg har fått så mye positive tilbakemeldinger, det er fantastisk! De 40 kvinnen finner du her
Den står til 11.okt i Kunstbanken på Hamar.

    


15 kommentarer:

 1. Så bra at september ble en bra måned. Jeg har også kost meg, med flere turer til Oppdal på hytta, og mye flott vær ved sjøen her i Buvika. Jeg har lest bare en av bøkene du har her, Tore Renbergs. Gratulerer med nytt barnebarn og konfirmant! Jeg har også vært i konfirmasjon til et barnebarn i Sandefjord. Første reise etter Covid 19 overtok livet vårt.

  SvarSlett
  Svar
  1. herlig at livet kan gå videre slik det er nå ang. Covid 19. Jeg nyter høstdagene om dagen, men hagen har blitt litt forsømt i sommer så det er mye som må gjøres der. Ha en fortsatt fin høst!

   Slett
 2. Fin liten samling dette. :)
  Har faktisk lest min første Britt Karin Larsen-bok i september, skrev litt om den i oppsummeringen min. Artig at du har lest to av henne. Rakk ikke å lese ferdig diktinnlegget ditt i går pga en lang telefonsamtale, men skal gjøre det snart.
  Ble ferdig med den stygge boka i går. Vet ikke helt hva jeg skal mene- men det kommer et innlegg. Litt rå humor, men peroidevis ble den for vulgær. Trist og komitragisk også. Det er nok en del som lever i slike elendige forhold, men det er ikke noe koselig å lese om.
  Kryprdyrmemoarer var bra. Likte også Barnes sin bok. Har omtalt begge på bloggen min tidligere.
  Ønsker deg en fin oktober Ingun:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt morsomt, hun ble æresmedlem i Hedmark forfatterlag i går står det i avisa. Jeg fikk noen bøker av henne på åpningen så jeg har igjen boka hun skrev i 2019 liggende.
   Ha en fin oktober du også,

   Slett
 3. Gratulerer så mye med barnebarn og med konfirmant. Jeg har lest 2 av dine og har et par av dem på vent. Lykke til videre med utstillingen.

  Ha en fin oktober, Ingun! :-)

  SvarSlett
 4. Takk skal du ha Beathe. Jeg liker høsten med alle fargene så det blir noen flotte sykkelturer om dagen. Ha en fin oktober,

  SvarSlett
 5. Gratulerer med små og store barnebarn :) og ikke minst utstillingen, som ser ut til å bli en suksess.
  Jeg har lest to av bøkene dine denne måneden, Ulstein og Heivoll.
  Riktig god helg Ingun!

  SvarSlett
 6. Det er så godt når folk er fornøyde og glade :)
  Jeg har sett bilder fra utstillingen din - så fin - og jeg kunne ønske jeg var komfortabel med offentlig kommunikasjon så jeg kunne sett den. Har du laget postkort/plakater fra utstillingen man kan kjøpe?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du har sett på bilder fra utstillingen min. Jeg har mange søknader inne fortiden om å få flyttet den til andre gallerier, håper å få napp etterhvert!
   Jeg lagde postkort før, men de selger ikke mer så det har jeg sluttet med for det er så dyrt.
   Kanskje jeg skulle tenkt på det? Mange mener jeg burde gi ut en bok, for mange vil kjøpe kompendiet jeg har liggende noen eksemplar av i Kunstbanken (ca 45-50 sider). Det er det som ligger under Linken min som jeg henviser til over.
   Ha en fin helg!

   Slett
  2. Et galleri i Oslo ... :)
   Jeg husker det første bildet jeg så av smykkene dine. Det var din hommage til Astrid Lindgren. Det er noe med det smykket. Jeg liker det virkelig godt.
   En bok er en god ide. Jeg skriver meg opp :)

   Slett
 7. Så bra at du har hatt en godt besøkt utstilling. Jeg har dessverre ikke fått vært der. Veldig mye dårlig vær, pluss mye planlegging av undervisning i disse corona-tidene både til Westerdals og til SoFi. Har allerede gratulert med nytt barnebarn, han er nydelig!
  Alt godt ønskes deg og dine fremover av Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
  Svar
  1. Utstillingen kommer til Biri på Galleri Fjordheim (Rett ved brua til Moelv) til sommeren en gang. Så det er vell vegen dere kjører så da kan du få sett den.

   Slett
 8. Hei. Skulle kommentere på diktsirkel-innlegget ditt, men det var stengt for kommentarer. Vil bare si at det var fine dikt du hadde lagt ved. Nå har jeg linket til innlegget ditt i samlefanen for diktsirkelen.
  God lørdag ønskes deg Ingun::)
  Hilsen Anita

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!