onsdag 2. juni 2010

bøker: hjemkomsten

Dette er en grei bok, godt fortalt og god i komposisjonen.
Det starter med en kvinne som drar til Granada. En by jeg har lyst til å reise til. Den høres spennende ut. Så begynner historien i boka og vi havner i borgerkrigen i Spania, under Franco 1936-39. Det fortelles om en familie og dere talenter om politiske uenigheter og hva som skjer med dem i familien.  
En gripende til tider spennende roman, med masse historie, faktisk en sann ramme det som skjedde i Spania og borgerkrigen der. Hun viser en flott  innsikt i mange ulike fag og yrker som: gitarspiller, flamenkodanser og tyrefekter.  Man sitter igjen med en litt tom følelse når boka er over.... jeg vil vite mer!
Les den, kos deg!

Det er lenge siden jeg har omtalt bøker her, har glemt det!

Dette boka er bare humør, nesten. Enten liker man fins humor og ler med, eller så synes man den er dum.
Det er så mye galskap at jeg ble drevet med og inn i galskapen noen ganger. Man humrer og ler.
Litt mye overdrivelse og jeg klappa igjen før slutten var kommet.


Veldig mye mor-datter, det er det boka handler om. De reiser til Hellas på ferie og forteller hvordan de tenker og opplever ting, følelser osv........
Det ble litt for mye gammel gresk mytelogi og historie for meg og jeg ga opp halvveis.
Litt for tregt eller uriktig tid for meg, med det innholdet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!