lørdag 31. oktober 2020

Oppsummering OKTOBER

 

  

Det har vært en fantastisk oktober. Jeg har vært på mange herlige sykkelturer etter at jeg endelig har fått orden på god sykkelen min.

 
Anne Svärd " Jackie " En historie om kjærligheten  som kan ende så galt! Veldig, veldig, Bra! Kohts Bok av Joachim Førsund, En fantastisk historie om Christine Koht sitt liv. Jeg lo, ble litt forbanna på henne og forundret. Årets biografi?


 Mühleisen Wencke Mühleisen, Redd deg selv, lille hjerte. En litt sørgelig, fin og tankevekkende bok om utroskap som har vært og utroskapet som er der nå. Hvordan takle det?Solsøsteren , tematikken er veldig bra og nydelige skildringer fra Afrika, med alle Riley sine klisjer tilstede. Så nå er det bare å vente på siste boka nr 7 i serien! 

 En god Jo Nesbø bok jeg likte den ganske godt! Nesbø skriver så naturlig og godt, med fine spenningskurver og ikke for mye blod i denne.

 
Hekneveven av Lars Mytting. En fantastisk flott, nydelig fortelling. Fantastisk lest på Gudbrandsdalsdialekt av forfatteren selv. Stormfulle Høyder av Emily Brontë, i lesesirkelen 1001 bøker. En mye dypere bok en bare en kjærlighetsroman fra 1847.  denne hadde mange spennende sider ved seg.


Morgenstjernen av Karl Ove  Knausgård.  Den første delen var veldig bra, men på slutten synes jeg det var litt vell utflytende og mye prat, også var det litt kjedelig å høre Solveig sin historie som nesten er identisk med boka som kom ut i 2019 : Fuglene under himmelen.


Det ble 8 ganske tykke bøker og  lange lydbøker, det er jeg godt fornøyd med!Nå har det regnet en del, men om morgenen når sola kommer er det vakkert. Fra hytta i Furnes.

Må tilføye at 11. oktober  var siste dag for utstillingen min i Kunstbanken. Jeg er overveldet over all  positiv tilbakemeldinger jeg har fått. Folk stopper meg på gata skryter og jeg har en følelse av at alle jeg kjenner på Hamar fikk med seg utstillingen.. Det er morsomt, positivt og så hyggelig for meg å høre.

4 kommentarer:

 1. For et nydelig bilde du avslutter med her! Vi har lest flere av de samme bøkene denne måneden, Mühleisen og Nesbø er allerede store favoritter hos meg, og sannelig har Knausgård karret til seg en stjerneplass han også. Hekneveven har jeg liggende klar på lyd, den gleder jeg meg til.
  Jeg sykler også mye for tiden, vi har fått et landhandleri i sørenden av den lange Fjellveien, langt oppe i fjellet, en butikk det er verdt å sykle til, og som jeg håper mange bruker, til tross for den litt kronglete adkomsten.
  Ha en super søndag Ingun!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint at du valgte Hekneveven som lydbok, den var eventyraktig og fortryllende.
   Ja, er det ikke fantastisk å sykle rundt. Jeg har nå i et år ikke hatt tid til å få reparert den kjappe sykkelen, har bare hatt bysykkelen min med tre gir som så tung men praktisk til handleturer.

   Slett
 2. Her er det mange gode tips, og herlige bilder!
  Jeg venter på Joe Nesbøs bok på biblioteket, og holder på med Hekneveven. Jeg er så imponert over den. Så utrolig mange detaljer uten at det blir kjedelig. For et forskningsarbeid!
  Stormfulle høyder leste jeg for mange år siden, men den kan sikkert leses på nytt.
  Gleder meg til regnværet holder opp og sola titter frem. En god søndag ønskes av Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
  Svar
  1. Å Hekneveven var fantastisk, særlig for oss som føler oss tilknytta til dalen. God søndag til deg også!

   Slett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!