fredag 2. mars 2018

Har du tid, så få med deg dette?


Bildet har jeg tatt i Fes, Marokko.

Mer om Kongo-saken!

Jeg klarte ikke å legge fra med informasjonen som Joshua French kom med på TV.
 Jeg hadde akkurat hørt ferdig lydboka som moren hans  Kari Hilde Hodne French,  "Dødsdømt i Kongo" har skrevet om all innsatsen hun gjorde for å berge sønnen sin. 
En ærlig fin bok som kom ut i 2017. Innlegget om boka hennes er under eller trykk på Kari...

Tirsdag 27. februar 2018 står Joshua French frem på Dagsrevyen og sier:
"Vi var ikke på gutte-tur i Kongo, men på oppdrag som agenter"

Jeg synes moren gav et realistisk bilde av hva som kunne ha skjedd, og den var skrevet troverdig, med mange kildekritiske kommentarer. Mange av dem hadde hun nøstet opp og fått svar på. 

Der benekter hun at guttene var agenter, også kommer altså sannheten for dagen. Da hadde jeg blitt litt forbannet på min sønn, tror jeg om jeg var henne.... 

Her på denne linken ligger masse informasjon og kart, hva de gjorde, reisen fra Uganda osv

eller  HØR Pod kasten her

4 kommentarer:

 1. Jeg så også dette på TV, og ble virkelig forbauset. Hva var det disse kara drev med, spør jeg? Synes virkelig synd på moren som har vært helt enestående!
  God helg ønskes av Tove

  SvarSlett
 2. Tror det er mye som ikke har kommet frem på riktig måte, media er flink å fremstille saker og ting etter sitt eget hode. Hun er en tøff dame, som holder koken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, men tenk så skuffa moren, samboeren til Joshua og søstera må være over å ha trodd på hans forklaring, også var det pressa som hadde rett.
   Jeg skjønner ikke hvorfor han burde fortelle dette. Er det bare for å tjene penger?

   Slett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!