søndag 18. april 2021

Manus er ferdig, levert trykkeriet


Jeg er så haaaapppppyyyy!

Etter "mye om og men" bestemte jeg meg for å lage en skikkelig katalog over kvinneprosjektet mitt. 

Det ble faktisk en bok på 97 sider, hvor jeg har med 43 unike kvinner som jeg har laget smykker til, og skrevet om. Egentlig har jeg to til, men de glemte jeg helt vekk på slutten, fordi de ikke skal være med på utstillingen min som jeg skal ha nå i mai. 

Trykkeriet har lovet den ferdig i god tid før åpningen av utstillingen min, på Galleri Fjordheim, ved Mjøsbrua. Åpningen blir 8.mai og utstillingen skal stå til 6. juni. Der skal jeg vise smykker som jeg har laget- hedret 40 unike kvinner.

Jeg gleder meg skikkelig til å få den ferdig i hånda,i riktig str. 24 x 24 cm blir formatet. 

Det er første gang jeg gjør noe slikt, og det har vært utrolig mye jobb, men morsomt. Jeg har hatt en grafisk designer til å monter, mine bilder og tekstene. Hun har gjort en så flott jobb synes jeg, med å velge ut hvilke bilder som skulle med osv.  

 Så får jeg se om det blir flere Hommage smykker etter hvert, eller om prosjektet blir avsluttet, det  jeg vet ikke? Men, utstillingen skal vises så lenge det er igjen et utvalg av smykker. 9 kommentarer:

 1. Hurra! Katalogen ser spennende ut.
  Takk for at du tar oss med på prosessen ved å kreere en utstilling. Det er fascinerende :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du ser her hvor likt det tilfeldigvis er med bok du leste her om dagen. Det er ikke så mange måter å gjøre det på, så det sier seg selv. Jeg har lært mye av prosessen og er glad jeg har gjort det, for alt for ofte jobber man med ting, men dokumenterer det ikke😊

   Slett
  2. Enig. Hyllesten til kvinner og ulike medier. Spennende :)
   Fint at du også har lært noe av prosessen med å dokumentere. Jeg har blitt inspirert av dine bilder med smykkene og bystene. Det kribler i meg etter å gjøre noe mer fysisk kreativt.

   Slett
 2. Så gøy å se, gratulerer! sikkert godt å endelig være ferdig, krysser fingre for at det ferdige resultatet er din innsats verdig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg håper det og det var mer jobb en jeg trodde. Bare å finne igjen et par hundre bilder og lagre de i rett str og format var litt av en jobb. Jeg la med mange bilder slik at det ble stor variasjon i farger form og utsnitt slik at den grafiske designeren hadde noe å velg i mellom😊

   Slett
 3. Gratulerer! Så flott. Sikkert godt å være ferdig, skjønner at dette har vært mye jobb:) Lykke til med utstillingen og ferdig bok i handa:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, jeg har ikke fått boka enda, men det har vært en morsom, prosess.

   Slett
 4. Dette var virkelig litt av en jobb! Men som du sier - det må være fantastisk også å ha alt på trykk. Det blir en fin følelse når du ser "boka" for første gang!
  Lykke til med utstillingen. Jeg håper at veien på fjellet blir kjørbar slik at jeg reiser oppover. Da hadde det vært artig å se utstillingen. Hilsen fra Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, håper du får se den. Jeg er litt spent på hvordan den vil ta seg ut på Fjordheim, for da den var på Hamar var den i flere små rom, på Fjordheim er det et stort rom, så det vil bli en ganske annerledes utstilling. Ha en fin dag, sola skinner og hagen må ordnes.:)

   Slett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!