torsdag 12. november 2020

Siste roing med Olav Kvite, 2020

I går ble det siste roinga med Olav Kvite for i år
 
Vi trodde kanskje ikke det ble noe i tåkehavet

Tåka lettet litt etterhvert

Mørket kom sigende på allerede kl 16.30

Da vi kom tilbake til kaia på Hamar var det helt mørkt.
Det ble en fantastisk siste tur på helt stille Mjøsa for i år.
Savner kostyme samlingene i år, men håper på et trygt år neste år med festivaler og fester.6 kommentarer:

 1. For en fantastisk tur dere hadde på Mjøsa! "Så seiler vi på Mjøsa i en sprøkkin holk". Prøysen kjenner alle igjen, men dette er ingen "sprøkkin holk". men en fantastisk skute! Og så herlig og vindstille. Dere får nok mye glede av denne skuta neste år! En fin helg ønskes av Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var en magisk, vindstille herlig ettermiddag og heldigvis hadde jeg tatt med et lite kamera så jeg fikk tatt bilder. Vi ror i denne hver uke, men det ble litt lite roing for meg i sommer, men har møtt opp hver gang nå på høsten. Det er 10. Stykker som kan ro samtidig, pluss rormann og noen ganer er det med flere. Det er fin trimm og et hyggelig samvær. Savner middelalderfestivalen som er sommerens store dag hvor vi kler oss opp i vikingkostyme. Jeg har komplett antrekk i nordisk stil. Ha en fin helg Tove!

   Slett
 2. Spennende! det skjer mye fantastisk ved Mjøsa visst :)
  Bilder med mye stemning. Fint!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er med i en gjeng som driver med å ro denne båten og er med på festivaler i vikingkostyme osv, moro. Bra trimm å ro og hyggelig!

   Slett
 3. For en båt! Ja, vi må håpe at livet snart er tilbake til normalen og at vi kan utfolde oss som vi vil og ha det gøy! :)

  SvarSlett
 4. Båten ble laget til Vikinglotto, men ble ikke brukt til det. Vikinggilde som jeg er med i kjøpte den for noen symbolske kr. for mange år siden. Den er flott med skjold og hest, det har den ikke her.

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: Anonym og skriver det du vil, med hilsen;navnet ditt; og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!